Excellence Skin

FACIALS,
MAAR DAN SPECIAAL VOOR JOU ONTWORPEN...

Een op maat gemaakte gezichtsbehandeling biedt een 100% unieke benadering van huidverzorging, afgestemd op de specifieke huidtypes en -problemen van elk individu. Deze gepersonaliseerde ervaring omvat een zorgvuldig samengestelde reeks stappen om de huid grondig te reinigen, exfoliëren en hydrateren, met behulp van een verscheidenheid aan producten zoals reinigers, exfolianten en maskers. Het richt zich op diverse huidproblemen, waaronder donkere vlekken, acne, rosacea, een droge of vette huid en tekenen van veroudering, met als doel het gelaat te verjongen en te verfrissen.

Onze op maat gemaakte gezichtsbehandelingen kunnen geliefde opties omvatten zoals HydraFacial, Diamond Microdermabrasie, Microneedling, Biopulse Therapy, Carbon Laser Peeling, Bio Kruidenpeeling en Fruitzuurpeeling. Bovendien kun je je ervaring verrijken met extra’s zoals LED-lichttherapie, gezichtsontharing en meer. Bij je behandeling worden er altijd 15 minuten extra ingepland om je huid goed te analyseren en extra huidverzorgingsadvies te geven!

Ervaar de meest verfijnde persoonlijke huidverzorging en ontdek een stralende, gezond gelaat met onze op maat gemaakte gezichtsbehandelingen!

Zie hieronder onze unieke Glow Facials!

  • 60 minuten behandeltijd

Deze facial is een gepersonaliseerde behandeling die 100% is afgestemd op het individuele, unieke huidtype en de specifieke problemen. 

De facial bevat: intake, huidanalyse, dubbele reiniging van de huid, één of meerdere behandelingstechnieken, masker, massage, dag- of nachtcréme/SPF en advies voor thuis!

€89,00

  • 90 minuten behandeltijd

Deze facial is een gepersonaliseerde behandeling die 100% is afgestemd op het individuele, unieke huidtype en de specifieke problemen. 

De facial bevat: intake, huidanalyse, dubbele reiniging van de huid, masker, één of meerdere van behandelingstechnieken, massage, dag- of nachtcréme/SPF en advies voor thuis!

€119,00

  • 60 minuten behandeltijd
  • Voor meiden tot en met 17 jaar

Een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling speciaal voor de jonge huid. 

De facial bevat: intake, huidanalyse, dubbele reiniging van de huid, één of meerdere behandelingstechnieken, masker, massage, dag- of nachtcréme/SPF en advies voor thuis!

€59,00

Facials bieden niet alleen voordelen voor volwassenen, maar zijn ook een waardevolle ervaring voor tieners die hun huid willen verzorgen en verschillende huidproblemen willen voorkomen of aanpakken. Deze behandelingen kunnen tieners ondersteunen in het beheersen van diverse huidproblemen, zoals acne, een vette huid, een droge huid of een gevoelige huid, door middel van reinigen, exfoliëren, extraheren, masseren, maskeren en hydrateren. Bovendien helpen facials tieners bij het ontwikkelen van gezonde huidverzorgingsgewoonten en -kennis die hen een leven lang van dienst zullen zijn. Het is aan te raden dat tieners minstens één keer per maand of elke 4-6 weken een facials ondergaan, afhankelijk van hun huidtype, conditie en doelstellingen. Daarnaast zouden ze enkele eenvoudige tips moeten volgen om thuis voor hun huid te zorgen en de resultaten van hun behandelingen te behouden. Door deze stappen te volgen, kunnen ze genieten van een heldere, gladde en stralende huid die hun zelfvertrouwen versterkt.

Kunnen wij ergens mee helpen?