Excellence Skin

ANNULERINGSBELEID

Binnen 48 uur 

Annuleer je binnen 48 uur en tot 24 uur voordat je behandeling plaatsvindt? Dan brengt Excellence Skin 50% van de behandelingskosten in rekening d.m.v. een factuur. Je ontvangt deze in je e-mail en je kunt hem snel en makkelijk betalen middels een betaallink. 

Voorbeeld: je afspraak vindt plaats op woensdag om 09:00 uur. Kosteloos annuleren kan dan tot maandagochtend 09:00 uur. 

Vanaf maandag 09:00 uur tot dinsdag 09:00 wordt 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht. 

Binnen 24 uur 

Annuleer je binnen 24 uur voordat je behandeling plaatsvindt? Dan brengt Excellence Skin 100% van de behandelingskosten in rekening d.m.v. een factuur. Je ontvangt deze in je e-mail en je kunt hem snel en makkelijk betalen middels een betaallink.

Voorbeeld: je afspraak vindt plaats op woensdag om 09:00 uur. Kosteloos annuleren kan dan tot maandagochtend 09:00 uur.

Vanaf maandag 09:00 uur tot dinsdag 09:00 wordt 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht

Vanaf dinsdag 09:00 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. We raden je aan er een tien tot vijf minuten voor aanvang van de behandeling te zijn. Dan kun je op je gemak een kopje thee of koffie drinken en ontspannen aan de behandeling beginnen. Het is nooit goed om je te haasten voordat je gaat ontspannen.

Indien je meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, zijn wij helaas genoodzaakt de verloren tijd in te korten op de behandeling. Bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd kunnen wij de afspraak annuleren en de kosten van de behandeling bij je in rekening te brengen. Ook hierbij brengen wij 100% van de kosten in rekening.

No Show

Wanneer u een afspraak maakt wordt er verwacht dat u op de geplande datum en tijd komt. Wij maken hiervoor tijd vrij in onze agenda en moeten soms andere klanten op een wachtlijst plaatsen omdat er geen plaats is.

Wanneer u niet komt opdagen voor uw afspraak wordt de No Show in rekening gebracht, dat is 100% van de behandelingskosten. 

HUISREGELS

Ladies Only Salon

Onze bedrijfsfilosofie is om een volledig ontspannende en feminiene salon te creëren waar een vrouw haar schoonheidsbehoeften kan laten doen zonder zich ergens zorgen over te hoeven maken. We willen een omgeving creëren die vrouwvriendelijk is en tegemoetkomt aan onze unieke behoeften.

Kinderen in de kliniek

Het is niet toegestaan om kind(eren) mee te brengen naar uw afspraak. Dit vanwege kostbare producten en apparatuur binnen kinderhandbereik. Daarnaast beschikken wij niet over een kinderopvang en kunnen wij ons niet professioneel focussen op u als klant als er kinderen in de praktijk aanwezig zijn. Denk er ook aan dat het storend kan zijn voor andere klanten. 

Mobiele telefoons

Voor uw eigen rust: mobiele telefoons graag op stil tijdens de behandeling. 

Dieren

Dieren zijn vanwege hygiëneredenen niet toegestaan. 

Respect

Wij verwachten dat onze medewerkers met respect worden behandeld, tevens vragen wij om respectvol met andere cliënten om te gaan. Schelden, schreeuwen, dreigementen, beledigende of discriminerende uitlatingen worden bij Excellence Skin niet getolereerd.

Drank, drugs en etenswaren

Wegens hygiëneredenen is het verboden om in de kliniek te roken, drugs te gebruiken en alcohol of etenswaren te nuttigen.
Indien cliënt onder invloed is van drank of verdovende middelen, wordt de behandeling niet uitgevoerd.

Beeldmateriaal en audio

U mag niet ongevraagd filmen, fotograferen of geluidsopnamen maken. U dient hiervoor schriftelijk toestemming te vragen per e-mail.

 

 

 

Kunnen wij ergens mee helpen?