Excellence Skin

HUIDBEHANDELINGEN

Met behulp van steriele diamanten opzetstukjes worden dode huidcellen verwijdert en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Hierdoor vernieuwt uw huid zichzelf en vertraagt het verouderingsproces.

Ook wel de “Hollywoodpeel” genoemd, is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet.

Bij een deep cleansing facial wordt de huid dieper gereinigd dan alleen de buitenste huidlaag. Hierbij worden ook eventuele aanwezige oneffenheden en mee-eters verwijderd. U verlaat de salon met een stralende huid!                                                       

 

 Microneedling, een minimaal invasieve procedure waarbij hele fijne naaldjes gebruikt worden voor het maken van kleine (micro), gelijkmatige openingen in de huid. Hiermee wordt het natuurlijke helingsproces geactiveerd en wordt onder andere extra collageen aangemaakt.

BIOPULSE THERAPY

Een natuurlijke mini face-lift. Het is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, zodat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden. 

Deze behandeling past veel toe van de traditionele technieken die worden gebruikt tijdens gezichtsbehandelingen. Het bevat diepe reiniging, extracties en zuiverende maskers. Zo zal je huid weer stralen!

BIO KRUIDENPEELING

Een mix van kruiden, zeewier en algen wordt op de huid aangebracht die aanzetten tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met zichtbaar resultaat.

GEZICHTSBEHANDELING TIENERS

Een gezichtsbehandeling speciaal voor de jonge huid, die je snel en effectief van vervelende klachten of huidproblemen af kunnen helpen

Kunnen wij ergens mee helpen?