Excellence Skin

GEZICHTSBEHANDELING TIENERS

We weten allemaal hoe veeleisend je tienerjaren kunnen zijn. Het laatste waar je dan op zit te wachten is een slechte of onrustige huid met acne. Gelukkig zijn er gezichtsbehandelingen speciaal voor de jonge huid die je snel en effectief van vervelende klachten of huidproblemen af kunnen helpen. Zo kun jij je weer richten op de dingen die echt belangrijk zijn.

WAT KUN JE VERWACHTEN  VAN DE GEZICHTSBEHANDELING VOOR TIENERS?

Je behandeling zal starten met een korte intake of consult. Dit is hét moment om je wensen en eventuele huidproblemen te bespreken. Heb je last van jeugdpuistjes, mee-eters of acne? Of heb je een vette huid? Geef het dan nu aan. Zo kan de schoonheidsspecialiste hier tijdens de huidverzorging extra aandacht aan besteden. Het vervolg van de behandeling hangt af van je huidtype, maar vaak kun je een diepe reiniging, exfoliërende scrub en hydraterend masker verwachten. Hiervoor worden milde producten gebruikt die de huid niet irriteren en schadelijke bacteriën geen kans geven zich te verspreiden. Ook krijg je goede tips zodat je precies weet hoe je jouw huid ook thuis het beste kan verzorgen.

GOED OM TE WETEN

Vaak zijn gezichtsbehandelingen voor tieners of jongeren geschikt voor jongeren tot 18 jaar. Ben je ouder dan 18? Dan kun je het beste een behandeling voor de onzuivere huid of de huid met acne boeken. Voor sommige salons of behandelingen heb je toestemming van een ouder nodig. Ook kunnen ze vragen of er een ouder bij de behandeling aanwezig kan zijn. Check dit van tevoren goed bij de salon zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

DE WETENSCHAPPELIJKE FEITEN OP EEN RIJTJE

We weten allemaal dat jeugdpuistjes bij de puberteit horen en dat bijna iedereen er mee te maken krijgt. Dit komt omdat er in de puberteit meer en andere hormonen worden aangemaakt dan normaal. De huid produceert hierdoor extra veel talg en de huid schilfert sneller af, waardoor hij ook sneller verstopt raakt. Om deze puistjes te voorkomen is het belangrijk ervoor te zorgen dat dode huidcellen en talg zich niet kunnen ophopen. Een gezichtsbehandeling speciaal voor jongeren pakt dit probleem effectief aan en zorgt ervoor dat jij zo min mogelijk last hebt van vervelende acne of pukkeltjes.

€50,00

Kunnen wij ergens mee helpen?